Masopustní vaření a pečení

Masopustní vaření a pečení

V pondělí 20.2. měl kroužek vaření a peření téma MASOPUST a dobroty kolem něj.

Všichni kuchaříci ochutnali naklíčený hrách a následně si z něj udělali PUČÁLKU. (Kdo z vás ví, co to je a jak se připravuje?) I když to byla pro všechny novinka, tak se po ní jen zaprášilo a talíře byly vymeteny. Podívejte se sami na fotografie.

Jako druhá část se chystaly a smažily tradiční masopustní koblížky. Asi vám nemusíme říkat, že ty mizely před očima. Na domu si pak všichni odnesli k naklíčení a ochutnání ještě další luštěninu.

Masopustní pokrmy prostě a jednoduše měly až nečekaný úspěch. A to nás moc těší. Moc také děkujeme mamince a skvělé vedoucí našich kuchaříků Anně Filgasové, protože bez ní by tohle všechno nevznikalo.