Zahájení provozu 12.4.2021

Zákonní zástupci dětí a žáků naší školy obdrželi informace týkající se otevření školy prostřednictvím e-mailu ve středu 7.4.

Samotestování antigenními testy bude realizováno vždy v pondělí a ve čtvrtek, případně 1.den příchodu dítěte/žáka. Podmínkou je také absence příznaků virového onemocnění. V případě chronického onemocnění či příznaků z důvodu alergie je nutné toto doložit lékařskou zprávou.

MŠ: provoz dle běžných hodin, pouze pro předškolní děti (lze i pro děti mladší, jejichž rodiče vykonávají vybrané profese a předloží potvrzení zaměstnavatele).

Testování dětí v MŠ výhradně za přítomnosti zákonného zástupce nebo jím pověřené osoby (doložené dokumentem s podpisem rodiče). Příchod do MŠ nejpozději do 8.00hodin.

ZŠ: provoz dle stálého rozvrhu (nikoliv distančního). Přítomnost žáků je umožněna všem na naší škole.

Samotestování žáků ZŠ proběhne v přízemí za dohledu pedagogického pracovníka.

Žáci, kteří z důvodu nesouhlasu zákonných zástupců s opatřeními, jež jsou škole nařízeny, nebudou do školy docházet, budou omluveni. Učivo doplní dle el.třídní knihy v EduPage a odevzdají do školní schránky vždy za celý týden do neděle. Škola již sama nebude z personálních a organizačních důvodů zajišťovat rozvozy prac.listů a ostatních učebních materiálů. Toto již si zajistí rodiče sami. Na žádost můžeme některé materiály zasílat jako scan. Děkujeme za pochopení.

ŠJ a ŠD v provozu.

V případě dotazů, jiných informací se lze obrátit na ředitelku školy či využít odpovědi na dotazy rodičů na www.testovani.edu.cz.